secretariat@laude-reut.ro    +40 031.805.57.72 / 021.320.15.99  twitterfacebook

Complexul Educațional Laude-Reut cântă Hallelujah Israel, la cea de a 70-a aniversare a statului Israel
Israeli Flag
Conferința internațională de diplomație și afaceri globale dedicată elevilor din București și Israel, ediția a 7-a
La Ministerul de Externe au fost sărbătoriți viitorii diplomați de la Liceul Laude-Reut
Conferința internațională de diplomație și afaceri globale dedicată elevilor din București și Israel, ediția a 7-a
March of the Living 2018
Profesorii Laude-Reut se află în avangarda educației STEAM în România, prin cursuri de formare în Israel
Jocul de rol - mijloc de educare a copilului în grădinița Laude-Reut
The Weizmann Institute Science Summer Camp, 2017
SECRETELE PROFESIEI, LA ADEVĂRUL HOLDING ȘI PRIMA TV
Romanian National Day

logo22

DE CE MEDIA – COMUNICARE – MARKETING?

 
Absolvire cursuri de media, comunicare si marketing
Joi, 6 iunie, a avut loc ceremonia de absolvire a cursurilor de media, comunicare, marketing, clasele 9, 10, 11. Festivitatea s-a desfășurat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), în virtutea parteneriatului pe care Complexul Educațional Laude-Reut îl are, în ultimii 7 ani, cu Facultatea de Comunicare și Relații Publice (FCRP) din această instituție academică.

Subliniind importanța pe care comunicarea o are în lumea de astăzi, doamna decan al FCRP, prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, le-a atras atenția elevilor asupra privilegiului pe care îl au de a studia discipline din sfera comunicării și i-a îndemnat să fie recunoscători școlii, profesorilor, părinților pentru a această oportunitate. Doamna decan i-a îndemnat, totodată, pe elevi să folosească acest statut privilegiat pentru a continua studiul comunicării la nivel academic. De altfel, an de an, elevi de la Laude-Reut optează pentru o carieră profesională în domeniul comunicării ori al publicității și aleg să devină studenți ai FCRP.

Exprimându-și bucuria pentru această nouă serie, a 13-a!, de absolvenți de media-comunicare-marketing, Tova Ben Nun-Cherbis, Președinte-fondator The Laude-Reut Educational Complex, The Reut Foundation, le-a spus elevilor cât de important este să fie inițiați, încă din timpul liceului, în cât mai multe domenii, pentru a-și descoperi vocația și a-și alege drumul în viață.

Cu emoție, Tova, cum îi spunem simplu, cu toții, a amintit că mulți elevi cresc de mici în școala Laude-Reut, iar apoi revin în școală, ca profesori sau pentru a desfășura activități de voluntariat. Cel mai bun exemplu, a spus Tova, se află chiar aici, cu noi, Mara Cristina, acum profesoară de marketing, sponsor al școlii prin firma sa de business și voluntar în diferite activități. Nu întâmplător, a mai spus Tova, școala se numește Reut, cuvânt care înseamnă în ebraică prietenie.

A urmat prezentarea celor mai bune proiecte de absolvire. Primul, un film tematic, „Leul Ierusalimului – forță și speranță”, realizat de Tudor Coman, 10 R, și colegii săi, referitor la instalarea statuii Leului în fața noului sediu al școlii, dar și la semnificația sa istorică și simbolică pentru elevii care învață aici.

Al doilea proiect a fost un videoclip realizat de Alexandra Mocanu, 9 R, despre participarea a 11 elevi de la Laude-Reut la Festivalul de creativitate/publicitate de la Barcelona, în noiembrie 2018.

Și, în fine, un videoclip emoționant, intitulat „De ce România?”, realizat de Sabin Vlad Codreanu, 9 U, în care sunt enumerate câteva argumente pentru care elevii de la Laude-Reut iubesc România și înțeleg să o promoveze.

Ca în fiecare an, absolvenții au primit diplome, acordate împreună cu SNSPA și FCRP, și cărți de specialitate. Anul acesta, printre cărți s-a aflat ultima carte a doamnei profesor Alina Bârgăoanu, „#Fake News. Noua cursă a înarmării”, oferită cu dedicație de autoare.

Relaxați, fără inhibiții, entuziaști și prietenoși, elevii de la Laude-Reut s-au simțit la SNSPA…în mediul lor.

Profesor Liana Ionescu

Galerie Foto

JoomBall - Cookies