secretariat@laude-reut.ro    +40 031.805.57.72 / 021.320.15.99  twitterfacebook

Complexul Educațional Laude-Reut cântă Hallelujah Israel, la cea de a 70-a aniversare a statului Israel
Israeli Flag
Conferința internațională de diplomație și afaceri globale dedicată elevilor din București și Israel, ediția a 7-a
La Ministerul de Externe au fost sărbătoriți viitorii diplomați de la Liceul Laude-Reut
Conferința internațională de diplomație și afaceri globale dedicată elevilor din București și Israel, ediția a 7-a
March of the Living 2018
Profesorii Laude-Reut se află în avangarda educației STEAM în România, prin cursuri de formare în Israel
Jocul de rol - mijloc de educare a copilului în grădinița Laude-Reut
The Weizmann Institute Science Summer Camp, 2017
SECRETELE PROFESIEI, LA ADEVĂRUL HOLDING ȘI PRIMA TV
Romanian National Day

logo22

ANUL ȘCOLAR 2019-2020 NOUTĂȚI LA COMPLEXUL EDUCAȚIONAL LAUDE-REUT

 Luni, 9 septembrie 2019, a avut loc festivitatea de deschidere a noului an școlar la Complexul Educațional LAUDE-REUT, la grădiniță, ciclurile primar și gimnaziu – în sediul din Bd. Mircea Vodă nr. 20-22, iar la liceul Laude-Reut în Piața Leul Ierusalimului, în fața clădirii Academician Nicolae Cajal, din str. Cluceru Udricani nr. 12.

Deschidere an scolar 2019-2020În prezența diplomaților și personalităților invitate, membrilor Laude-Reut Board of Trustees, elevi și absolvenți, părinți, bunici și prieteni ai școlii, E. S. Ambasadorul Statului Israel, David Saranga, Președinte onorific al Laude-Reut Board of Trustees, a oferit trofeul Magna cum Laude celor 10 absolvenți cu medii de peste 9,50 la bacalaureatul acestui an, care sunt acum studenți la universități prestigioase din Europa și Israel. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, ministrului Vlad Voiculescu, domnului Paul Schwartz, Președinte al Comunității Evreilor din București, doamnei Irina Sanda Marin Cajal, Subsecretar de Stat la Ministerul Culturii, doamnei Tania Berg-Rafaeli, adjunct al șefului de misiune la Ambasada Statului Israel, secretarului general al Guvernului României Toni Greblă, care ne-au împărtășit emoțiile și entuziasmul unui nou drum.

Debutul anului școlar 2019 aduce noutăți de mare impact pentru formarea liderilor de viitor în cadrul Complexului Educațional Laude-Reut, prin înființarea profilului de științe ale naturii, cu o primă generație de liceeni, boboci în clasa a IX-a, ce pornesc acum la drum, cu mari emoții și entuziasm, în construirea carierelor profesionale în domenii medicale și de bio-tehnologii.

Noua clădire a Liceului LAUDE-REUT, ridicată în parteneriat cu Primăria Municipiului București și Primăria sectorului 3, va găzdui în continuare cursuri variate în laboratoarele sale de ultimă generație. Preferatele elevilor vor deveni anul acesta sesiunile de diplomație digitală sub îndrumarea E. S. Ambasadorul Statului Israel, David Saranga, precum și cursul LAMDA - London Academy of Music and Dramatic Art, ce presupune dezvoltarea atuurilor individuale, talentului și potențialului personal prin tehnici de comunicare și actorie.

Rămânem în continuare, în al 14-lea an de existență a liceului Laude-Reut cu profil unic de business, media și diplomație, în slujba educației de excelență într-un mediu multicultural, cu profesori dedicați și rezultate dovedite. Ne continuăm misiunea asumată de a insufla tinerilor valori stabile pentru un viitor durabil, pentru care stau mărturie rezultatele extraordinare obținute de elevii noștri la examenele naționale, dar și la numeroasele competiții școlare și extrașcolare, interne și internaționale, pe tematici diverse, de actualitate.

Să fie într-un ceas bun pentru anul școlar 2019 - 2020!

Despre Complexul Educațional Laude-Reut

În aproape un sfert de secol de existență sub tutela Fundaţiei Reut (fostă Fundația Ronald S. Lauder România), Complexul Educațional Laude-Reut, acreditat pentru toate nivelurile de învăţământ preuniversitar, a atins performanțe neobișnuite, garantate de oferta educațională, dar și de pregătirea individualizată a elevilor de către profesori selectați cu exigență, fapt care i-a atras obținerea autonomiei, în anul 2016, prin îndeplinirea criteriilor de performanță stabilite de fondatori.

Oferta educațională Laude-Reut cuprinde profil teoretic bilingv (engleză) – real, umanist și științe ale naturii, bacalaureat la limba ebraică, proiecte și parteneriate internaționale (Ministerul Educației din Israel, International March of the Living, Comenius, Gruntvig, Cannes Lions etc.), vizite internaționale de studiu, schimb de elevi și profesori cu școli din toată Europa și Israel, pregătire academică timpurie - cursuri de Business și Legal English, LAMDA, comunicare, media, diplomație, protocol, relații internaționale, public speaking și debate.

Cursurile sunt furnizate și certificate de parteneri academici de prestigiu din România și din străinătate: Institutul Diplomatic Român - Ministerul Afacerilor Externe, Cannes Lions România, British Council, Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy, Israel, Raphael Recanati International School, Israel.

Pe lângă 100% rată de promovare a examenului de bacalaureat, în sesiunea din iulie, timp de 10 generații de la înființarea liceului, rezultatele deosebite şi procentul impresionant de elevi olimpici la disciplinele din trunchiul comun, Laude-Reut are un punct forte în oferta extracurriculară consacrată drept punct de referință pentru sistemul educațional: artă și multimedia pentru grădiniță și școala primară, business, media și diplomație pentru liceu, orele şi cluburile de limbi străine (engleză, ebraică, franceză, spaniolă, italiană, germană, chineză), de jurnalism, fotografie, informatică, robotică, arte, drama, dans, instrument muzical, matematică, șah, sport etc.

JoomBall - Cookies