secretariat@laude-reut.ro    +40 031.805.57.72 / 021.320.15.99  twitterfacebook

Complexul Educațional Laude-Reut cântă Hallelujah Israel, la cea de a 70-a aniversare a statului Israel
Israeli Flag
Conferința internațională de diplomație și afaceri globale dedicată elevilor din București și Israel, ediția a 7-a
La Ministerul de Externe au fost sărbătoriți viitorii diplomați de la Liceul Laude-Reut
Conferința internațională de diplomație și afaceri globale dedicată elevilor din București și Israel, ediția a 7-a
March of the Living 2018
Profesorii Laude-Reut se află în avangarda educației STEAM în România, prin cursuri de formare în Israel
Jocul de rol - mijloc de educare a copilului în grădinița Laude-Reut
The Weizmann Institute Science Summer Camp, 2017
SECRETELE PROFESIEI, LA ADEVĂRUL HOLDING ȘI PRIMA TV
Romanian National Day

logo22

LICEUL LAUDE-REUT: 10 GENERAȚII DE NOTA 10

Diploma Laude ReutCea de a zecea generație de absolvenți ai Liceului Laude-Reut a primit rezultatele bacalaureatului 2019 și se alătură panopliei generațiilor precedente care au trecut magna cum laude acest examen, cu 100% rată de promovare, cu medii extraordinare, în sesiunea lunii iunie. Astfel, elevii Complexului Educațional Laude-Reut reconfirmă și anul acesta pregătirea asiduă de pe parcursul ciclului liceal, făcându-ne mândri și consolidând statutul de elită al școlii noastre, jumătate dintre absolvenți obținând medii peste 9,50, cea mai mare fiind 9,86, fapt pentru care vor primi trofeul Magna Cum Laude.

Complexul Educațional Laude-Reut se poate lăuda cu promovarea integrală cu note extraordinare la evaluarea națională și bacalaureat 2019, cu note de 10 la numeroase discipline de examen, precum matematică, fizică, istorie, sociologie, logică, economie etc., fapt ce ne păstrează în topul școlilor pentru educație de excelență, în spiritul tradiției care ne-a consacrat în mediul academic din România.

Succesul misiunii asumate de Complexul Educațional Laude-Reut în educație stă în munca depusă de elevi, în încrederea investită de părinți și în strădania acumulată a profesorilor, constând într-o reală și susținută instruire diferențiată pe tot parcursul anului școlar, ce asigură deopotrivă pregătirea individualizată și suplimentară a elevilor, sub exigentă îndrumare.

Așteptăm generațiile viitoare de liceeni Laude-Reut ce vor atinge performanțe nebănuite, atât la bacalaureat, cât și la numeroase olimpiade și concursuri. Suntem convinși că vor călca pe urmele colegilor lor care au îmbogățit palmaresul școlii cu performanțe internaționale, precum medaliile de argint și aur la Balcaniada de Geografie, obținute în ultimii ani, și aurul absolut obținut la Olimpiada Internațională de Geografie din rândul a 165 de țări participante.

Echipa Complexului Educațional Laude-Reut rămâne astfel dedicată educației de excepție prin care pune pilonii de rezistență ai viitorului, neobosită și stăruitoare, cu fiecare generație nouă căreia îi dă aripi pentru a cuceri lumea.

Mulțumim tuturor pentru încrederea investită în Complexul Educațional Laude-Reut! Ne revedem în septembrie cu forte proaspete, vacanță plăcută tuturor!

JoomBall - Cookies