secretariat@laude-reut.ro    +40 031.805.57.72 / 021.320.15.99  twitterfacebook

LAUDE-REUT BUSINESS SCHOOL 2019

IMG 4137Big Sibs-Little Sibs programul de inițiere în afaceri adresat elevilor din clasele a VIII-a și a IX-a a continuat și în acest an școlar care tocmai se încheie. 

Programul a debutat la începutul anului cu o sesiune de team building în care elevii au înțeles rolul pe care îl poate juca fiecare într-o echipă. The Bridge - programul adus sub licența companiei canadiene Eagle’s Flight, unul dintre cei mai mari dezvoltatori globali de sesiuni de învățare experiențială, pune accentul pe contribuția pe care o poate avea fiecare individ în realizarea unor obiective mărețe.
Pentru al treilea an consecutiv programul a cuprins și o simulare de negociere sub licența Program on Negotiation - Harvard Law School. Simularea de negociere Bakra Beverage a ajutat elevii să înțeleagă ce înseamnă interesul, dezvoltarea alternativelor, a variabilelor și a marjelor într-o negociere.
Ultima etapă a fost reprezentată tot de o simulare Eagle’s Flight cu accent pe planificare și eficiență personală.
Programul s-a desfășurat în permanență cu sprijin și implicare atât din partea diriginților claselor a VIII-a și a IX-a, cât și a conducerii Complexului Educațional Lauder-Reut. Elevii au dat dovavă de multă dăruire și de implicare în toate etapele parcurse, reușind să facă deseori paralele între noțiunile discutate în sesiuni cu cele din experiența lor zilnică.
Acest gen de programe educative extrașcolare oferite elevilor îi ajută să facă față cu succes provocărilor cu care se vor confrunta în viitor în viața reală.
Sabin Gîlceavă - Fondator Leverage Negotiation