secretariat@laude-reut.ro    +40 031.805.57.72 / 021.320.15.99  twitterfacebook

“AMBASADOR ASTĂZI” CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ LAUDE-REUT DE DIPLOMAȚIE ȘI AFACERI GLOBALE DEDICATĂ ELEVILOR DIN BUCUREȘTI ȘI ISRAEL - Ediția a 8-a

brosura cop 1Joi, 28.03.2019, ora 09:00, la Sala Duca a Palatului Parlamentului, cu ocazia împlinirii a 13 ani de studii acreditate de diplomație, business și comunicare la Liceul Laude-Reut și de parteneriat academic între Fundația Reut (fostă Fundația Ronald S. Lauder România), Complexul Educațional Laude-Reut și Ministerul Afacerilor Externe, Institutul Diplomatic Român și Centrul Universitar israelian IDC Herzliya – Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy și Raphael Recanati International School, elevii Complexului Educațional Laude-Reut, împreună cu peste 270 de invitați de vârsta lor – Consiliul Elevilor București, Asociația Elevilor din București și Ilfov, reprezentanții a 26 de unități de învățământ din București și din Israel – participă la cea de a opta ediție a Conferinței internaționale Laude-Reut de diplomație și afaceri globale – «2Day Ambassador».

 Ca în fiecare an, Conferința se bucură de suportul misiunilor diplomatice străine la București, pentru activitatea de internship a elevilor și la panelurile de dezbateri: Argentina, Armenia, Austria, Canada, Croația, Cehia, Germania, Irlanda, Japonia, Olanda, Polonia, Rusia, Slovacia, Slovenia, Israel, Mexic, Statele Unite ale Americii și Sfântul Scaun. Liderii celor 18 ambasade, alături de Ministerul Afacerilor Externe și de Institutul Diplomatic Român oferă elevilor Liceului Laude-Reut stagii de o zi la sediile lor, pentru aprofundarea practică a studiilor de diplomație pe care elevii le urmează în școală.

 Conferința este inițiată și organizată de Fundația Reut (fostă Fundația Ronald S. Lauder Romania) - Complexul Educațional Laude-Reut și se desfășoară sub auspiciile Parlamentului României – Camera Deputaților și sub Patronajul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

 Programul Conferinței 2Day Ambassador 2019 poate fi consultat aici.

 Conferința va fi transmisă integral de Adevărul LIVE.

 VĂ AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI, AMBASADORII LUMII DE MÂINE!

 

Page 1 of 3