secretariat@laude-reut.ro    +40 031.805.57.72 / 021.320.15.99  twitterfacebook

LAUDErMUN 2019 SE PREGĂTEȘTE CU ENTUZIASM TINERESC ȘI EXPERIENȚĂ DIPLOMATICĂ

LAUDErMUN 2019 Ambasadorul Israelului, David Saranga, i-a primit azi pe elevii Laude-Reut organizatori ai Conferinței LAUDErMUN, la o discuție pe tematica afacerilor internaționale, cu scopul de a-i îndruma în activitatea lor de tineri ambasadori care se pregătesc de pe băncile liceului pentru această profesie, pe cât de frumoasă, pe atât de plină de provocări.

Conferința LAUDErMUN, ajunsă la cea de a șaptea ediție, va avea loc în perioada 8-11 aprilie 2019, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, sub auspiciile Ambasadei Israelului în România și Institutului Bancar Român.

În cadrul Conferinţei LAUDErMUN 2019, elevii vor juca rolul unor delegaţi, reprezentând politicile, interesele şi obiectivele unui stat în cadrul unuia dintre cele 6 comitete simulate, și anume: Consiliul de Securitate al ONU, Comisia I a Adunării Generale (United Nations Disarmament Commission), Comisia a III-a (Social, Humanitarian & Cultural Issues), Comisia a IV-a (Special Political and Decolonization), ECOFIN (Financial and Economical Affairs) și Human Rights Council.

Pe parcursul celor 4 zile de conferinţă, elevii vor fi responsabilizaţi prin capacitatea de a reprezenta juridic şi politic statul ales în actele elaborate de instituţia internaţională simulată. Manifestările din cadrul acestui eveniment se vor desfășura conform unui program ce poate fi consultat aici http://laudermun.ro.

Conferința se desfășoară în limba engleză și toţi elevii vor primi o diplomă de participare.

GALERIE FOTO

 

Page 1 of 3